Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

Jak nie marnować żywności?

13 grudnia :17:15 - 19:15

Wykład wygłoszą:

dr inż. Beata Bilska (Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, SGGW)

dr inż. Marzena Tomaszewska (Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, SGGW)

dr inż. Maria Kowalewska (Federacja Polskich Banków Żywności)

13 grudnia 2017 r. (środa)
godz. 17.15
WSTĘP WOLNY
Prelekcje transmitowane są on-line szczegóły na stronie internetowej:www.wszechnica-zywieniowa.sggw.pl

Szczegóły

Data:
13 grudnia
Czas:
17:15 - 19:15
Wydarzenie Category:
Wydarzenie Tagi:
,
Strona internetowa:
https://www.facebook.com/events/340083293120961/

Miejsce

SGGW / Warsaw University of Life Sciences
ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa + Google Map

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Zwolnij. Poznawaj. Smakuj.